Om Sandra Zimmer 

Jag kom i kontakt med reflexologin redan 2002, då jag själv hade problem med ett knä, som utan yttre skada värkte och gav vika när jag gick. Knäet blev snabbt bra, men fyra år senare gav hela kroppen vika istället. Jag hade bränt ut mig. Min energi var som bortblåst och stressnivån var så hög att jag sjukskrev mig helt. Återigen sökte jag mig till reflexologin för att få hjälp, och den här gången tog den mig med på en livsresa där allt blev tydligt. Glasklart faktiskt.  

Huvudvärken släppte, sömnen förbättrades, värken i kroppen avtog men bäst av allt, mentalt fann jag en styrka jag inte visste fanns i mig. Jag är otroligt tacksam idag, för att min kropp sa ifrån då, och att jag fann en behandlingsmetod som kunde omhänderta både kropp, sinne och själ. Människan är en helhet.   

2011 började jag arbeta med Kaironreflexologiska behandlingar. Främst med inriktning på långvariga besvär med fysiska obalanser och värk, eller mental och känslomässig belastning som utbrändhet, ångest, oro, sömnstörningar och stress.    

2013 utbildade jag mig även till Dipl. Massör och SPA-Terapeut på Göteborgs Massageskola.  

2014 började jag som lärare på Kairons Reflexologiskola, en önskan jag utvecklade tidigt i min utbildning. Önskan om att få föra läran om denna unika metod vidare. Här utbildade jag terapeuter fram till våren 2019. 

2014 utbildade jag mitt till viktcoach och arbetade i tre år med att hjälpa människor se sina kopplingar mellan ätbeteendet och känslor. Då jag själv har ett förflutet med många år av matmissbruk är det ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. 

2019 påbörjade jag en utbildning hos Eleonor Amora som kommer fortsätta till hösten 2020, inom multidimensionell kommunikation där jag än så länge genomfört healing, medialt självförsvar och  djurkommunikation.